ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο κοστίζει το να ζεις στον ουρανοξύστη της Pagani;

Πόσο κοστίζει το να ζεις στον ουρανοξύστη της Pagani;

Στο μακρινό Μαϊάμι υπάρχουν μερικές από τις πιο ακριβές κατοικίες στον κόσμο. Όπως ο ουρανοξύστης στον οποίο η Pagani έχει δημιουργήσει χώρους για λίγους και εκλεκτούς.

Του Γιάννη Σκουφή

Ανάμεσα στις πολυτελείς κατοικίες που προσφέρουν διάσημες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Aston Martin, η Bentley και η Porsche, υπάρχουν και αυτές της Pagani.

Η ιταλική μάρκα, πασίγνωστη για το μοναδικό σχεδιασμό των hypercar της, παρουσίασε τα σχέδια της για το πρώτο της εγχείρημα στο real estate σε συνεργασία με τους μετρ της αρχιτεκτονικής Revuelta και Pagani Arte.

Τα Pagani Residences, στο North Bay Village στο Miami Beach, θα διαθέτουν 28 ορόφους προσφέροντας 70 διαμερίσματα με πανοραμική θέα στον κόλπο Biscayne. Κάθε διαμέρισμα θα έχει από δύο έως τέσσερα υπνοδωμάτια με επιφάνεια από 185 έως 300 τετραγωνικά μέτρα. Χαρακτηριστικά τους θα είναι τόσο το μεγάλο εσωτερικό ύψος των 3,30 μέτρα όσο και οι μεγάλοι εξωτερικοί χώροι.

Το αποκορύφωμα της πολυτέλειας θα είναι το ρετιρέ με περιμετρική θέα 360 μοιρών, ιδιωτική πισίνα με υδρομασάζ και πανύψηλα ταβάνια στα 4,0 μέτρα.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η παροχή ιδιωτικών γκαράζ, που εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατόχων Pagani που επιθυμούν να παρκάρουν τις Huayra και Utopia σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Φυσικά, και οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο έχει ο ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής κάθε διαμερίσματος.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι για τα Pagani Residences θα πρέπει να κάνουν υπομονή, καθώς η ολοκλήρωση του ουρανοξύστη έχει προγραμματιστεί για το 2027. Παρ' όλα αυτά, για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα διαμέρισμα οι τιμές ξεκινούν από τα 2,4 εκατομμύρια δολάρια προσφέροντας ταυτόχρονα και ένα lifestyle στο πνεύμα της Pagani.