ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σκύλου στη Μεσσηνία: Στο νοσοκομείο η 6χρονη - «Έχει τραύματα στο πρόσωπο της» λέει μάρτυρας

Επίθεση σκύλου στη Μεσσηνία: Στο νοσοκομείο η 6χρονη - «Έχει τραύματα στο πρόσωπο της» λέει μάρτυρας

Η 6χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων και φέρει σοβαρά τραύματα

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή της Υάμειας στη Μεσσηνία κατά το οποίο μια 6χρονη δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων και φέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, στην κοιλιακή χώρα, στο στήθος και στην πλάτη. Το παιδί δεν διατρέχρι κάποιον κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται πως η 6χρονη είχε μεταβεί στην περιοχή για τις διακοπές του Πάσχα και έμεναν σε συγγενικό σπίτι. Το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ η μικρή έπαιζε έξω από το σπίτι, ένα αδέσποτο σκυλί της επιτέθηκε. Για καλή της τύχη οι γονείς έσπευσαν αι έσωσαν το παιδί καλώντας αμέσως το ΕΚΑΒ.

«Δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε αμέσως»

Μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο την στιγμή της επίθεσης μίλησε στην κάμερα του MEGA για τα όσα φρικτά είδε να εκτυλίσονται μπροστά του:

«Επιτέθηκε ένα αδέσποτο σκυλί στο παιδάκι. Δυστυχώς ήμασταν λίγο μακριά, δεν προλάβαμε να το διώξουμε ή να αντιδράσουμε εγκαίρως να γλιτώσουμε την επίθεση. Στην περιοχή μας γενικά έχει αρκετά αδέσποτα. Υπάρχουν αδέσποτα σκυλάκια.

Πλησίασα το παιδί, έσπρωξα τον σκύλο, έφυγε ο σκύλος μακριά. Δεν ξέρω καν που έχει πάει τώρα. Έχει τραύματα στο προσωπάκι του το παιδάκι. Είναι ασφαλής το παιδάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά

«Οικογενειακοί φίλοι είμαστε πλέον, παίζουν τα παιδιά μας μαζί και όταν έγινε το περιστατικό αυτό μαζί ήταν όλα τα παιδιά», είπε στη συνέχεια.