ΚΟΣΜΟΣ

Η κατάρα των Κένεντι «ξαναχτύπησε»: Παράσιτο έφαγε μέρος του εγκεφάλου του Ρόμπερτ Τζούνιορ

Η κατάρα των Κένεντι «ξαναχτύπησε»: Παράσιτο έφαγε μέρος του εγκεφάλου του Ρόμπερτ Τζούνιορ
AP.

Φοβερή αποκάλυψη από τους NYT για τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι ο νεότερος, 60 ετών, μέλος της πολιτικής δυναστείας των Κένεντι, αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, λόγω της παρουσίας ενός παράσιτου στον εγκέφαλό του!

Συγκεκριμένα, σε έγγραφο που εμπεριέχει την κατάθεση του ιδίου για την αίτηση διαζυγίου από τη δεύτερη γυναίκα του, τη Μαίρη Ρίτσαρντσον Κένεντι, ο πολιτικός αναφέρει ότι οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν ότι «ένα σκουλήκι μπήκε στον εγκέφαλό του, έφαγε ένα μέρος και πέθανε», όπως αποκάλυψαν οι NYT.

Στη συνέχεια, κάνει λόγο για «προφανή γνωστικά προβλήματα» και «απώλεια της μακρόχρονης και βραχύχρονης μνήμης». Ο Κένεντι προσπαθούσε να αποδείξει ότι η δυνατότητα απόκτησης εσόδων είχε μειωθεί λόγω των διανοητικών προβλημάτων του.

Υπενθυμίζεται πως η Μαίρη Ρίτσαρντσον Κένεντι αυτοκτόνησε το 2012, ενώ συνεχιζόταν η διαμάχη για την κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών τους. Μία εκπρόσωπος του πολιτικού επιβεβαίωσε ότι ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ προσβλήθηκε από ένα παράσιτο σε κάποιο από τα ταξίδια που πραγματοποίησε στην Αφρική, τη Νότια Αμερική ή την Ασία.

«Το πρόβλημα λύθηκε εδώ και πάνω από δέκα χρόνια και σήμερα είναι σε πολύ καλή σωματική και διανοητική κατάσταση», συμπλήρωσε η Στέφανι Σπίαρ. «Είναι γελοίο να αμφισβητείται η κατάσταση της υγείας του κ. Κένεντι, βλέποντας τους αντιπάλους του», σχολίασε, αναφερόμενη στον Τζο Μπάιντεν (81 ετών) και τον Ντόναλντ Τραμπ (77 ετών). Η εφημερίδα έγραψε, επίσης, ότι ο υποψήφιος έπαθε δηλητηρίαση από υδράργυρο, γεγονός το οποίο μπορεί να προκαλέσει νευρολογικά προβλήματα.