MEDIA

Μαντώ για Eurovision: «Είναι ξεκούραστα τα πράγματα, παίζουν ρόλο τα εφέ και η σκηνοθεσία»

Μαντώ για Eurovision: «Είναι ξεκούραστα τα πράγματα, παίζουν ρόλο τα εφέ και η σκηνοθεσία»

Η Μαντώ σχολιάζει την Eurovision και αποκαλύπτει πως ήταν κρυωμένη στην δική της συμμετοχή

Η Μαντώ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» με αφορμή την Eurovision, για τη δική της συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά αναφέρθηκε στην χρονιά που συμμετείχε, το 2003 και που εκπροσώπησε την Ελλάδα και αρχικά είπε: «Είναι απαιτητική η Eurovision. Εμείς τότε, είχαμε πολλές περιοδείες σε άλλες χώρες, για την παρουσίαση του κομματιού. Τώρα δεν το κάνουν πια τόσο αυτό, είναι πιο ξεκούραστα τα πράγματα. Τώρα πια υπάρχουν τα social media και κινείται περισσότερο από εκεί το πράγμα».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ίδια είχε κρυώσει τότε και είχε κλείσει η φωνή της, αλλά επανήλθε μόλις ξεκίνησε:

«Από τα πολλά ταξίδια, είχα αρπάξει μία ίωση τότε. Οι πολλές αλλαγές θερμοκρασίας στα tours επιβάρυναν πολύ τον λαιμό μου, κουράστηκα και όταν έφτασα στη Λετονία ήμουν με ίωση. Όταν τραγούδησα στη σκηνή της Eurovision, ως εκ θαύματος άνοιξε ο λαιμός, αλλά όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν με αντιβίωση», περιγράφει.

Είναι ένα τηλεοπτικό σόου η Eurovision. Είσαι στη σκηνή και κοιτάς τις κάμερες. Δεν έχεις την αίσθηση ότι εκείνη την ώρα τραγουδάς μπροστά σε δισεκατομμύρια κόσμου. Δεν το συνειδητοποιείς. Ο κόσμος κιόλας εκεί, είναι μακριά σου. Δεν βλέπεις, δεν ακούς τίποτα», εξήγησε.

Τέλος, για την εμφάνισή της στη σκηνή το 2003, είπε: «Ήταν δική μου επιλογή το φόρεμα που φόρεσα τότε. Δεν αισθάνθηκα εκτεθειμένη, απλά τότε δεν είχαμε τόσα εφέ όσα σήμερα, ήταν όλο πιο απογυμνωμένο. Κεντρικός άξονας ήταν το τραγούδι. Δεν ήταν τόσο τα εφέ, τα ωραία πλάνα και τα χορευτικά. Ήταν δηλαδή, αλλά όχι τόσο όσο είναι τώρα. Τώρα παίζουν περισσότερο ρόλο τα εφέ και η σκηνοθεσία».