ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέφρενο γλέντι στο ΟΑΚΑ – Ομάδα, διοίκηση, κόσμος έγιναν ένα!

Ξέφρενο γλέντι στο ΟΑΚΑ – Ομάδα, διοίκηση, κόσμος έγιναν ένα!

Φίλαθλοι στο παρκέ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να πανηγυρίζει ξέφρενα, οι παίκτες σε… άλλη διάσταση – Η βραδιά που άξιζε ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Final Four μετά από 12 χρόνια για ένα τεράστιο μέγεθος όπως ο Παναθηναϊκός AKTOR. Η χρονιά της απόλυτης επιστροφής και της δικαίωσης όλων στο «τριφύλλι». Κυρίως του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που επένδυσε τεράστια ποσά και έφερε στους «πράσινους» πρωταγωνιστές. Από τον πάγκο με τον Εργκίν Αταμάν, μέχρι τη δημιουργία του ρόστερ.

Η κόρνα της γραμματείας ήχησε… γλυκά στα αυτιά όλων στους «πράσινους». Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ πανηγύριζε έξαλλα. Η μητέρα του, Δέσποινα Γιαννακοπούλου, συγκινημένη και χαρούμενη έδωσε συγχαρητήρια στον Κώστα Σλούκα που παρά τη θλάση που υπέστη δεν σταμάτησε να κάνει σα μικρό παιδί!

Το παρκέ… πλημμύρισε με κόσμο για να αγκαλιάσει τους παίκτες. Έγιναν ένα στο πανηγύρι της χαράς για την επιστροφή εκεί που αξίζει ο Παναθηναϊκός AKTOR. Ο Εργκίν Αταμάν με υψωμένες τις γροθιές το χάρηκε με την ψυχή του, όντας ο πρωτομάστορας αυτής της τεράστιας επιτυχίας για μια ομάδα που «χτίστηκε» αυτή τη σεζόν και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην πορεία της μέχρι το Final Four.