ΜΠΑΣΚΕΤ

Βιντεοκλήση του Κώστα Αντετοκούνμπο με τον Γιάννη και τον Θανάση!

Βιντεοκλήση του Κώστα Αντετοκούνμπο με τον Γιάννη και τον Θανάση!

Τη στιγμή των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το θρίαμβο επί της Μακάμπι, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκαναν βιντεοκλήση στον αδερφό τους Κώστα για να τον συγχαρούν.

Ο θρίαμβος του Παναθηναϊκού AKTOR πανηγυρίστηκε έξαλλα. Η επιστροφή των «πράσινων» στο Final Four μετά από 12 χρόνια, είναι ιστορικό γεγονός όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά συνολικά το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γι’ αυτό και έγινε ο… χαμός τόσο στην εξέδρα όσο και στο παρκέ απ’ τους πανηγυρισμούς.

Στα αποδυτήρια τα πάντα θύμιζαν θύρα οργανωμένων οπαδών! Οι παίκτες τραγουδούσαν και φώναζαν, αγκαλιάζοντας και έδινε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο. Ξέκλεψαν χρόνο βέβαια, για να συνομιλήσουν με τις οικογένειές τους και τους δικούς τους ανθρώπους, προκειμένου να πάρουν κι από εκεί τα μπράβο για το επίτευγμά τους.

Αυτό συνέβη και με τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο σέντερ των «πράσινων» δέχτηκε βιντεοκλήση στο κινητό του. Από ποιους; Τα αδέρφια του στην Αμερική! Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκαναν κοινή κλήση στον αδερφό τους, για να πανηγυρίσουν μαζί του και να τον αποθεώσουν για την επιτυχία του.