ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Κι άλλος Έλληνας στο στόχαστρο μετά τον Μπάλντοκ - «Θέλει τον Παπαδόπουλο»

Παναθηναϊκός: Κι άλλος Έλληνας στο στόχαστρο μετά τον Μπάλντοκ - «Θέλει τον Παπαδόπουλο»
AΠΕ - ΜΠΕ

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την αγορά των Ελλήνων παικτών και φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο της Ντόρτμουντ.

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης στη Super League, αλλά και το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός «κατάφερε» να τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου μετά την ήττα από τον Άρη στη Λεωφόρο, έχει στρέψει το ενδιαφέρον στο μεταγραφικό κομμάτι.

Ήδη, όπως έγινε χθες γνωστό, οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με τον διεθνή δεξιό μπακ, Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ από τον Γενάρη έχει υπογράψει και ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τις μεταγραφικές του κινήσεις το επόμενο διάστημα και γερμανικό δημοσίευμα βάζει στο κάδρο των «πρασίνων» έναν ακόμη Έλληνα παίκτη, τον Αντώνη Παπαδόπουλο.

Πρόκειται για έναν 24χρονο κεντρικό αμυντικό, που ανήκει στην Ντόρτμουντ, αλλά αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα. Φέτος μετρά μόλις δύο συμμετοχές στην Bundesliga, ενώ με τη δεύτερη ομάδα έχει παίξει σε 17 ματς, μετρώντας δύο γκολ και δύο ασίστ.

Το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου λήγει το καλοκαίρι και σύμφωνα με το γερμανικό SkySports, ο Παναθηναϊκός και η Τσβόλε ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Παλαιότερα, μάλιστα, τόσο οι «πράσινοι», όσο και ο Ολυμπιακός είχαν συνδεθεί με την περίπτωσή του.

Ο 24χρονος στόπερ έχει γεννηθεί στη Στουτγάρδη και έχει αγωνιστεί στις Βέιμπλινγκεν, Άαλεν, Χάλεσχερ και Ντόρτμουντ. Από τους Βεστφαλούς δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και έτσι ο ομογενής Έλληνας ψάχνει μια ομάδα που θα έχει βασικό ρόλο.

Σχετικές ειδήσεις